Zoek naar:

Advies

Indien u specifieke vragen heeft over een van onze oppervlakte behandelingen, of dat u graag advies ontvangt over een bepaald project op basis van technische specificaties of bestek, dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Thermicoat BV beschikt over een deskundig team van mensen die u tijdig een passend en onafhankelijk advies kunnen geven. Ook denken zij met u mee en reiken ze praktische oplossingen aan. 

Een aanspreekpunt

Bij Thermicoat BV krijgt u altijd een aanspreekpunt toegewezen. Deze contactpersoon regelt en begeleid uw lopende projecten van orderintake tot aflevering. Ook voor vragen of problemen is hij de aangewezen persoon die het adequaat oplost.

Levertijden

Doordat Thermicoat BV beschikt over een flexibele organisatie, kunnen wij snel op de processen inspelen en daardoor korte levertijden garanderen. 
Onze expeditie is voor het aanleveren van materiaal geopend van: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. 

Materiaalkeuze

Een goede materiaalkeuze is van essentieel belang als het om een goede, duurzame en esthetisch verzink- en coat resultaten gaat. Alle aangeleverde materialen moeten daarom voldoen aan een aantal belangrijke voorwaarden. Voor meer informatie over deze specifieke eisen, raden wij u aan eerst contact met ons op te nemen. 

Transport

Indien u niet zelf in staat bent om uw materialen te brengen of te halen, kan er ook gebruikt gemaakt worden van onze transport service. Thermicoat BV verzorgt het transport van uw kleine of grote projecten in heel Nederland. 
Wij kunnen probleemloos uw materialen vervoeren met een breedte tot 3 meter en een lengte tot 18 meter. Wij beschikken over diverse typen vrachtwagens met laad- en loskraan, opleggers met schuifzeilen, uitschuifbare opleggers en diepladers.